Velkommen til Videbæk Stofengros ApS

Videbæk Stofengros ApS blev startet i 1989 af Karen Margrethe og Ernst Guldborg. Dengang var der kun tænkt på en stofbutik, men allerede 2 år efter, var en lille grossist afdeling ved at tage form. De første varer i grossist afd. var restpartier fra kendte tøjproducenter i Herning og Ikast, men inden længe var der ikke længere plads i lokalerne på Bredgade 24 og man flyttede i 1992 i nye lokaler på Bredgade 73. Der var også året hvor Videbæk Stofengros ApS navnet blev etableret. Alt havde tidligere foregået under butikkens navn, Stof – Sycenter, som stadig den dag i dag er en stor del af Guldborg Holding ApS.

De nye lokaler betød flere varer på hylderne og en lagermand blev ansat, og senere blev også en sælger tilknyttet. I de kommende år, begyndte Videbæk Stofengros også selv at købe metervarer hos tekstilproducenter rundt om i Europa.

I Begyndelsen af 2000 begyndte Videbæk Stofengros selv at designe og producere metervarer, som siden hen har været en af de største
aktiver.

Efter snart 25 år er Videbæk Stofengros stadig i rivende udvikling, senest har man etableret Patchwork- og Tilbehørsafdeling efter at man har flyttet hovedkontoret og lager i nye lokaler på Fabriksvej 25. Patchwork- og Tilbehørsafdeling vil have til huse i de gamle lokaler på Bredgade 73, hvor du vil kunne finde alt i Patchwork Stof og tilbehør til tekstil branchen.